top of page
  • Hayen en Plevoets

Hoe besparen op de kost van asbestverwijdering

Alles over asbestverwijdering uitgelicht

Een striktere wetgeving en veiligere alternatieven zorgden al voor minder aanwezigheid van asbest. Je loopt echter nog steeds risico op blootstelling aan asbest door oude producten en materialen. Vooral in oude schoolgebouwen, particuliere woningen, bedrijven en overheidsgebouwen deed asbest dienst als isolator. Renoveer of sloop je binnenkort een oud gebouw, dan stoot je misschien op asbesthoudende materialen. Asbest veilig en efficiënt verwijderen brengt kosten met zich mee. Daarom subsidieert de Vlaamse Overheid bepaalde asbestprojecten. Hayen en Plevoets geven graag advies over een betaalbare asbestverwijdering.


Betaalbare asbestverwijdering

Efficiënt en deskundig asbest verwijderen

Huiseigenaren en werknemers mogen zelf asbest verwijderen. Je voorziet in de nodige veiligheidsmaatregelen zoals een beschermend pak, bril en handschoenen. Via de overheid vraag je containers aan en je betaalt het transport. Asbestverwijdering is echter een uiterst risicovolle onderneming. Wil je jouw gezondheid en veiligheid op het spel zetten om te besparen op asbestverwijdering? Schakel liever een professioneel asbestsaneringsbedrijf in zoals Hayen en Plevoets. Als geen ander weten zij hoe efficiënt en deskundig asbesthoudende producten te verwijderen op de meest kostenefficiënte manier.


Besparen op asbestverwijdering met Hayen en Plevoets

OVAM Vlaanderen biedt ondersteuning voor particulieren bij asbestverwijdering. Je kunt asbestverwijdering zelfs combineren met een verhoogde isolatiepremie, zonnepanelen of de nieuwe Mijn VerbouwPremie. Wil je op een betaalbare wijze asbest laten verwijderen zonder zorgen? Hayen en Plevoets hebben een unieke formule ontwikkeld waarbij je de zekerheid van een deskundig saneringsbedrijf en de tussenkomst via de overheid handig combineert. Wij vonden een efficiënte en betaalbare manier om asbest zorgeloos te laten verwijderen. Je bestelt de container via de overheid en vervolgens voert Hayen en Plevoets de werken uit. Zo vermijd je de stortkosten die de meeste aannemers aanrekenen. Conclusie: je bespaart heel wat en geniet tegelijk van deskundige asbestverwijdering tegen een interessante prijs.


Meer weten over de subsidie door de Vlaamse Overheid?


Bel ons voor professionele en betaalbare asbestverwijdering.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page